Ochrana osobních údajů

Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné, jejich zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy dle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR, jejíž smluvní stranou je subjekt údajů, nebo pro provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy na žádost tohoto subjektu údajů (např. zkontaktování kupujícího před uzavřením smlouvy) a nebudou jinak zveřejněny, poskytnuty třetí osobě apod. s výjimkou situace související s distribucí či platebním stykem týkajícího se objednaného zboží (sdělení jména a adresy dodání).

Projevením souhlasu kupujícího s užitím jeho osobních údajů k marketingovým účelům prodávajícího kupující rovněž potvrzuje, že je mu nejméně 16 let.

Osobní údaje kupujícího budou u prodávajícího uloženy nejdéle po dobu 5 let od uzavření kupní smlouvy nebo po dobu jejich využívání k marketingovým účelům prodávajícího, dal-li s tímto využitím kupující souhlas.

Kupující má právo svůj souhlas kdykoli odvolat a být zapomenut. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním. Odvolání souhlasu je možné provést e-mailem s odvoláním souhlasu zaslaným na adresu info@dronio.matvit.cz.

Kupující smí požadovat od prodávajícího přístup k osobním údajům týkajícím se kupujícího, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení jejich zpracování, a vznést námitku proti zpracování, jakož i práva na přenositelnost údajů.

Kupující je oprávněn podat stížnost u dozorového orgánu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Osobní údaje zpracovávané prodávajícím pocházejí výlučně přímo od kupujících a jejich zpracování je prováděno automatizovaně bez dalšího profilování.

Prodávající postupuje tak, aby subjekt údajů neutrpěl újmu na svých právech, zejména na právu na zachování lidské důstojnosti, a také dbá na ochranu před neoprávněným zasahováním do soukromého a osobního života subjektu údajů. Osobní údaje, které jsou poskytnuty dobrovolně kupujícím prodávajícímu za účelem splnění objednávky a marketingových akcí prodávajícího, jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány v souladu s platnou zákonnou legislativou České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném a účinném znění a od 25.5.2018 v souladu s GDPR.

Osobní údaje shromažďuje prodávající, kterým je Daniel Fantys – Spojovací 763, Zruč nad Sázavou, PSČ 28522, IČ: 88930297
email: info@dronio.matvit.cz